Hvorfor er tilstedeværelse på sociale medier vigtigt?

I dagens digitale verden spiller sociale medier en afgørende rolle i at nå ud til et bredt publikum og skabe engagement omkring din virksomhed.

Gennem videoer kan du formidle din virksomheds værdier, produkter og unikke egenskaber på en engagerende måde. Det professionelle udtryk i dine videoer vil hjælpe med at etablere og styrke din virksomheds brand og opbygge tillid blandt et større.

Opnå forbedret interaktion og rækkevidde

Sociale medier som Facebook, Instagram og lignende giver dig mulighed for at nå ud til et stort antal potentielle kunder. Veludførte videoer har en enestående evne til at skabe interaktion og engagement på sociale medier.

Med professionelt produceret indhold ser de fleste en stor stigning i antallet af kommentarer, likes og delinger, hvilket resulterer i øget synlighed og en stærkere forbindelse med dit publikum.

Enkel og effektiv SoMe-pakke

moonhouse I/S tilbyder en smart løsning for virksomheder med vores “SoMe-pakke”. Med bare ca. to timer af din tid sørger vi for at levere professionelt videomateriale, der er skræddersyet til din virksomhed og til at dele sociale medier som Facebook, Instagram og lignende.

2 timers optagelse

Vi kommer til din virksomhed på et aftalt tidspunkt for at filme det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Du behøver kun at definere temaet for videoerne, vi skal nok komme med råd og vejledning om hvad der fungerer godt.

4 korte videoer

Efter optagelserne sørger vi for at redigere og levere 4 korte og iøjnefaldende videoer, der er klar til at blive uploadet direkte på dine sociale medier.

Vi klarer arbejdet med at finde de bedste skud, og vælge den rigtige musik.

Attraktiv pris

Vores SoMe-pakke tilbydes til 3.000 kr. ekskl. moms, og de første 100 km kørsel er inkluderet i prisen. (Fra 4140 Borup)

Ved løbende samarbejde, f.eks. månedligt, kan vi tilbyde en rabatpris ved forudbetaling.

Tag din virksomheds sociale medier til næste niveau

Hos moonhouse I/S vil vi hjælpe din virksomhed med at maksimere potentialet på sociale medier gennem professionelt produceret videomateriale. Kontakt os i dag, så vi kan skræddersy vores SoMe-pakke til dine specifikke behov og hjælpe dig med at skabe en stærk og engagerende tilstedeværelse på sociale medier.

Eksempler
Afspil video
Afspil video

Bestilling af SoMe-pakken

- Standardprisen er 3.000 kr. ekskl. moms pr. gang (4 videoer)
- De første 100 km kørsel er inkl. (beregnes tur/retur fra 4140 Borup)
- Der faktureres for hele den valgte periode
- Videomaterialet bliver først behandlet og fremsendt efter modtagelse af betalingen

Optagedage


Efter modtagelsen af din bestilling vil du blive kontakt for at lave nærmere aftale om, hvornår vi foretager optagelserne, og mere præcist hvad du forestiller dig, der skal filmes.

Faktureringsoplysninger